top of page

TRAPPEN EN TRAPLEUNINGEN OP MAAT, VOLGENS UW ONTWERP

Wilt u een draaitrap of spiraaltrap laten plaatsen in uw woning? Contacteer DS Trappen in Groot-Bijgaarden (Brussel) vandaag nog!

Wat is een draaitrap?

Een draaitrap heeft een spiraalachtige vorm. De centrale as waar het ontwerp zo om bekend staat, is niet noodzakelijk. We kunnen het concept aanpassen volgens uw wensen, om zo tot een échte maatwerktrap te komen. 

Dé troef van dit type trap, is zijn absolute schoonheid. De elegantie van het ontwerp zal een echte blikvanger zijn voor uw interieur. Omdat we alles op maat maken, kan alles afgestemd worden op uw design, zodat de trap naadloos in uw interieur past.

Nog een voordeel: u benut de beschikbare plaats maximaal. Wij bouwen draaitrappen in ijzer én hout en ijzer – zonder stootborden.

Een wenteltrap: waarom niet?

Verkiest u een wenteltrap? Ook dit type trap behoort tot onze specialisaties. Deze trap wentelt zich rond een centrale as. Het is een vaste trap die heel wat voordelen biedt: plaatsbesparing, comfort én veiligheid.

U kunt de realisatie van uw trap zorgeloos in onze handen leggen. We maken uw wenteltrap in hout of hout en ijzer, zonder stootboorden.

Wenteltrappen voor binnen

Rechte trappen voor binnen

HEBT U VRAGEN OF WILT U EEN GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?
CONTACTEER ONS NU!

DS Ferronnerie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page