top of page

DS TRAPPEN IN GROOT-BIJGAARDEN (BRUSSEL):
VENSTERTRALIES EN SMEEDWERK

Wilt u traliewerk voor uw vensters laten plaatsen in Vlaams-Brabant of Brussel? Neem dan nu contact op met dé specialist ter zake: DS Trappen in Groot-Bijgaarden.

Smeedwerk

Familiebedrijf DS Trappen beschikt over een jarenlange ervaring in smeedwerk voor gebouwen en de productie van architecturale elementen in ijzer, zoals balustrades, schansen en traliewerk. We kunnen, volledig volgens uw wensen, balustrades plaatsen op uw terras of kunstsmeedwerk uitvoeren voor uw woning.

Dankzij onze knowhow en creativiteit, kunnen we al uw smeedwerk op maat realiseren, om zo de uitstraling van uw woning te versterken. Contacteer ons om uw ideeën te bespreken.

Traliewerk voor vensters

Er zijn tal van manieren om de veiligheid van uw huis te verbeteren. Het plaatsen van traliewerk voor uw vensters is een vaak gebruikte techniek. Dit traliewerk is bijzonder doeltreffend om ongewenste bezoekers af te schrikken. 

Woont u in Vlaams-Brabant of Brussel, dan is DS Trappen dé vakman voor het uitvoeren van uw venstertralies. We zorgen voor duurzaam en mooi traliewerk, in materialen van de hoogste kwaliteit. Zo verfijnt u de uitstraling van uw woning én verhoogt u uw veiligheid.

Smeedwerk voor binnen

Smeedwerk voor buiten

ZOEKT U EEN EXPERT IN SMEEDWERK OF TRALIEWERK VOOR VENSTERS IN BRUSSEL, GROOT-BIJGAARDEN OF DILBEEK?
NEEM NU CONTACT OP MET DS TRAPPEN!

DS Ferronnerie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page